Μετάθεση στον Ν. Σερρών

Και ναι λοιπόν, χόρτασα κρύο να φαν κ’οι κότες. Αθηναίοι σου λένε μετά. Έσκασαν τα χέρια μου, έσκασαν μαζί και τα χείλια μου, στο τέλος θα σκάσω και εγώ, αλλά ευτυχώς που είμαι στραβόξυλο. Κατέληξα λοιπόν στις Δυνάμεις Προκαλύψεως μαζί με μερικά παλικάρια που και αυτοί δεν πήγαν ΕΛΔΥΚ, και θα φάμε το κρύο της αρκούδας στα φυλάκια (σε σοβαρά φυλάκια, όχι σαν αυτά που μου έλεγε ένας φίλος στην Κύπρο που ήταν ακριβώς έξω από το διοικητήριο του στρατοπέδου. Εκεί η θερμοκρασία πέφτει στους -13 και όποιος αντέξει).

Και η κλήρωσε έβγαλε άδεια Χριστούγεννα, και Πρωτοχρονιά εσώκλειστος…. Πόσο μικρή φαίνεται η άδεια όταν είσαι στον στρατό :(

Και ιδού το κομμάτι Il Silenzio που έχει καθιερωθεί να είναι το σιωπητήριο και κάθε 5 η ώρα να μας υπενθυμίζει την υποστολή της σημαίας.

Advertisements

Posted on 24 December, 2010, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. Έλα κομάντο υπομονή, εμάς μας έχουν φουλ στην τέντα στο νησί. Μάλλον να το θέσω αλλιώς, η λέξη τέντα αποκτά νέο νόημα στην Κύπρο, ο διμοιρίτης μου είναι από τις ειδικές δυνάμεις και μας πεθαίνει . Τα Φ και τα Κ πέφτουν για πλάκα και έχω να περάσω και ΛΥΒ.
    Αναισθησία στο φουλ, καλή παρέα για να γίνεται καλαμπούρι και οι μήνες θα περάσουν. Τον Αύγουστο αν δεν έχουμε μαζέψει καμιά 100 Φ στις παραλίες για να τα θυμόμαστε και να γελάμε.

    • Κάτι άκουσα για την εκπαίδευση της Κύπρου. Τι να κάνεις… το κρίμα είναι πως ζορίζουν φαντάρους ενώ θα έπρεπε μόνο εποπ…
      Επειδή λίγο πολύ έχουμε μιλήσει δεν ξέρω αν θα σ’αρέσει αλλά έχε υπόψη σου πως αν πας ΛΥΒ θα απολυθείς ως έφεδρος λοχίας με πράσινο χαρτί απόλυσης, με ότι συνεπάγεται αυτό.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: